Преместване в чужбина от..........?

Международното преместване стана лесно

фирма за преместване

Международно преместване

Международното преместване може да бъде едно от най-стресиращите преживявания в живота. От момента, в който започнем процеса до момента, в който изпразним последната кутия, трябва да вземем безброй много решения, без да се споменават разходите, които произтичат.

Ние знаем, защото като международна компания за релокиране, ние преместваме хора всеки ден в различни страни и континенти. Имаме над 130 години опит в релокирането.

Обслужваме над 35 000 международни клиенти всяка година. Работим в 38 държави чрез 69 офиса. Ние сме отлични в глобалното преместване.

Международното преместване стана лесно

Защо? Sanelo прави релокирането лесно. Резервирайте преместването си в 3 лесни стъпки

01

Попълнете нашата опростена форма за запитване.

02

Попълнете виртуална анкета​

03

Приемете вашата оферта и ние ще свършим останалото!​

Play Video

Калифорния до Лондон

2020 | Martin Johnson

Научете повече

Защо да изберете Sanelo?​

С над 130 години опит можете да ни се доверите да се погрижим за всяка стъпка от вашето преместване. Ние разбираме логистиката и детайлите при международно преместване, така че нашите клиенти да могат да се насладят на пътуване без стрес. Открийте нашите най-добри съвети, както и някои допълнителни услуги, когато станете клиент на Sanelo.

London

Осъществяването на международно преместване никога не е било по-лесно​

преместване

Sanelo, международна компания за преместване на домове, предназначена да улесни нещата за вас на всяка стъпка. Горди сме, че сме част от семейството на Santa Fe Relocation. С над 130 години опит можете да ни се доверите да се погрижим за всяка част от вашето преместване. За повече информация относно международно преместване, обадете ни се, за да получите вашата безплатна оценка днес.

Ние предлагаме международни услуги по преместване от врата до врата, които включват специализирано опаковане и разопаковане, изисквания за сигурно съхранение на вашите вещи и други услуги по местоназначение – всички ваши нужди за преместване са улеснени.

Тук сме, за да го направим лесно

100+ 
награди
35.000
премествания всяка година

130+
години опит 
38
държави и 60 езика

Отзиви от наши клиенти

Не ни вярвайте просто на думата!

Защо точно Sanelo?

На всеки етап от вашия процес на международно преместване, Sanelo е тук, за да направи вашето преселване лесно, без стрес и безпроблемно.

Предимства от избора на Sanelo за ваша компания за преместване:

Професионализъм: Нашият висококвалифициран екип гарантира професионално обслужване на всеки етап от вашето преместване. С над 1000 души, говорещи над 60 езика в 38 страни по целия свят, само наборът от таланти на Sanelo гарантира най-високото ниво на професионализъм

Персонализиране: Ние адаптираме нашите услуги към вашите специфични нужди, като гарантираме персонализирано изживяване при преместване. И когато вземете предвид възможността за успешно извършване на над 35 000 местни, междуградски и международни премествания всяка година, получаването на най-високо качество на услугата е даденост.

Защита: Предлагаме сигурни опции за корабен и въздушен транспорт със защита на пратката, които отговарят на вашето преместване. Постигаме удобно и по-ефективно преместване.

Sanelo, вашият специалист по преместване. Свържете се с нас за безпроблемно преместване.

FAQs

Научете повече за планираното преместване

Какво е Sanelo?

Sanelo е водеща международна компания за преместване, специализирана в опростяването и рационализирането на преместванията по целия свят, за да осигури изживяване без стрес за нашите клиенти.
Нашите комплексни услуги включват всичко от професионално опаковане до ефективно разопаковане и безопасно съхранение. В допълнение, ние предоставяме безценна помощ при митническото освобождаване и ви помагаме да се ориентирате в сложността на международните стъпки.
Като водеща хамалска компания в местни и международни премествания, ние се ангажираме с гладкото и надеждно преместване, за да направим прехода към нов дом лесен и безгрижен.

Вашето преместване в новия ви дом е повече от просто преместване; това е плавен преход и вълнуващ процес. От момента, в който решите да се преместите, до деня, в който се установите в новия си дом, нашият ангажимент за съвършенство е от първостепенно значение. Ние гарантираме пътуване без стрес, с вашия собствен експерт по преместване, който ви помага на всяка стъпка от пътя. Нашите експерти по преместване ще ви подкрепят от първоначалното проучване на вашия дом, през доставката и настаняването в новия ви дом. Нашите координатори по преместване гарантират, че всяка хамалска услуга отговаря на вашите нужди и отговаря на вашия график.
Това ще започне с вашето проучване преди преместване, ще продължи до опаковането и изнасянето и ще продължи, докато вашите артикули тръгват по собствения си път, който може да бъде проследен чрез нашата партньорска технология. Ако се движите в чужбина, вашият експерт по преместване може да ви помогне да разберете правилата за внос и митническите правила на вашата дестинация. От опаковъчни списъци и резервации за пратки до митническо освобождаване и документи, ние управляваме абсолютно всичко, така че не е нужно да го правите.

Допълнителни хамалски услуги
Банкова сметка HSBC Expat – Вземете специални бонуси само за клиенти на Sanelo.
Апартаменти с обслужване – Ако имате нужда от място за престой, ако домът ви не е готов, внимателно проверено от нас.
Валутен превод – Трябва да получите вашата местна валута?
Преместване на домашен любимец – доведете своя космат член на семейството? Получете цялата необходима информация чрез нашите партньори за преместване на домашни любимци.
Връзка с комунални услуги – Позволете ни да ви свържем с най-добрите доставчици на комунални услуги във вашия нов район.

Защитата на пратката е предназначена за защита на домакински стоки и лични вещи от загуба и/или повреда, когато се транспортират по въздух, път, море или се съхраняват в страната. или в международен план. Наистина препоръчваме да сключите застраховка на пратката, за да покриете всичките си лични вещи, докато те поемат на път за преместване. Можете да бъдете сигурни, че ние полагаме всички грижи, за да защитим вашите стоки от несигурността при преместване и/или съхранение.

По време на началните етапи на вашата оценка ние ще ви преведем подробно през нашите планове за защита на пратката. 

Имаш ли въпроси?

На всяка стъпка от вашето преместване, Sanelo е тук, за да направи вашето международно преместване лесно, без стрес и безпроблемно изживяване.

ESTIMATE ENQUIRY FORM

For what moves you