Op zoek naar een verhuisbedrijf?

Internationale Verhuizing Gemakkelijk Gemaakt

JOUW REIS BEGINT HIER

Waar verhuis je naartoe?

Sanelo Relocation maakt het u gemakkelijk; u verhuist zorgeloos naar het buitenland. Hier bij Sanelo Relocation garanderen wij u een stressvrije verhuiservaring. Of u nu internationaal verhuist naar Frankrijk of de VS, hoe ver de reis ook is, wij maken dit de reis van uw dromen.

Wij regelen alles, van uw eerste offerte tot het uitpakken in uw nieuwe woning. Wij pakken uw spullen in en vervoeren ze veilig vanuit uw oude woning. Wij zorgen er dan voor dat u zich comfortabel kunt vestigen in uw nieuwe woning.

"Vera Avidano is zeer professioneel en goed voorbereid."

Waarom? Sanelo maakt verhuizen makkelijk. Boek uw verhuizing in 3 eenvoudige stappen:

01

Vul ons eenvoudige aanvraagformulier in

02

Voltooi een virtuele enquête

03

Accepteer uw offerte en wij regelen de rest!

Play Video

Californië naar Londen

2020 | Martin Johnson

Kom meer te weten

Onze verhuisdiensten

Voor extra zekerheid kunt u overwegen om onze uitgebreide verhuisverzekering af te sluiten. Deze verzekering garandeert de veiligheid van uw spullen tijdens het gehele verhuisproces.

Er is altijd een risico bij het vervoeren van breekbare artikelen, ondanks onze geavanceerde verpakkings- en transporttechnieken. Daarom raden wij u onze verhuisverzekering aan, voor extra bescherming van uw waardevolle bezittingen. Neem gerust contact op met onze vriendelijke verhuisspecialisten voor meer informatie over onze verhuisverzekering.

EEN INTERNATIONALE VERHUIS IS NOOIT EENVOUDIG GEWEEST

Wij zijn uw betrouwbare verhuispartner

We zijn er trots op deel uit te maken van de Santa Fe Relocation-familie. Met meer dan 130 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij elk onderdeel van uw verhuizing verzorgen. Als ervaren verhuisbedrijf en internationaal verhuisbedrijf hebben wij een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in verhuis- en verhuisdiensten. Ons team helpt u met verhuizingen wereldwijd. Wij begrijpen dat verhuizen moeilijk is, daarom doen wij ons best om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Neem nu contact met ons op voor uw verhuisschatting

100+
Onderscheidingen

35.000
Verhuizingen Elk Jaar Meer dan

130+
Jaar Ervaring 
38
Landen & 60 Talen

Recensioni dei nostri clienti

Geloof niet alleen onze woorden!

Waarom kiezen voor Sanelo als uw verhuisbedrijf?

 Een internationale verhuizing is nog nooit zo makkelijk geweest. Sanelo, een internationaal verhuisbedrijf, staat klaar om het u op elke stap gemakkelijker te maken. Voor meer informatie over internationale verhuizingen kunt u ons bellen om vandaag nog uw gratis schatting te krijgen.

Voordelen van het kiezen voor Sanelo als jouw verhuisbedrijf:

Professionaliteit: Ons hooggekwalificeerde team staat garant voor professionele dienstverlening in elke fase van jouw verhuizing. Met meer dan 1.000 medewerkers die meer dan 60 talen spreken in 38 landen over de hele wereld, zorgt het diverse talentenpool van Sanelo voor het hoogste niveau van professionaliteit.

Maatwerk: We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan, waardoor we een gepersonaliseerde verhuiservaring garanderen. Met het vermogen om jaarlijks meer dan 35.000 lokale, langeafstands- en internationale verhuizingen succesvol af te ronden, is het ontvangen van het hoogste serviceniveau bijna vanzelfsprekend.

Bescherming: Wij bieden veilige opties voor zee- en luchttransport met zendingbescherming, geschikt voor jouw verhuizing. Hiermee bereiken we een handige en efficiënte relocatie.

 

Vertrouw op ons om van jouw verhuizing een veilige en efficiënte reis te maken, ongeacht de bestemming.

FAQs

Lees meer over uw geplande verhuizing

Wat is Sanelo?

Sanelo is een toonaangevend internationaal verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het vereenvoudigen en stroomlijnen van verhuizingen over de hele wereld om onze klanten een stressvrije ervaring te bieden. Onze uitgebreide dienstverlening omvat alles: van professioneel verpakken tot efficiënt uitpakken en veilige opslag. Daarnaast bieden wij waardevolle assistentie bij de douane-inklaring en helpen wij u bij het navigeren door de complexiteit van internationale stappen. Als toonaangevend verhuisbedrijf in lokale en internationale verhuizingen zetten wij ons in voor een soepele en betrouwbare verhuizing, zodat de overgang naar een nieuwe woning gemakkelijk en zorgeloos verloopt.

Verhuizen naar uw nieuwe huis is meer dan alleen verplaatsen; het is een soepele overgang en een spannend proces.

Vanaf het moment dat u besluit te verhuizen tot de dag dat u zich in uw nieuwe huis vestigt, staat onze toewijding aan excellentie voorop. Wij zorgen voor een stressvrije reis, met uw eigen verhuisexpert die u bij elke stap helpt.

Onze verhuisexperts ondersteunen u vanaf de eerste woningopname, via de levering tot aan de inrichting van uw nieuwe woning. Onze verhuiscoördinatoren zorgen ervoor dat elke verhuisservice aan uw behoeften voldoet en op uw schema aansluit.

Dit begint met uw verhuisonderzoek vooraf, gaat verder met inpakken en verhuizen, en loopt door tot uw items op hun eigen reis gaan, die u kunt volgen via onze gepartnerde technologie.

Als u internationaal verhuist, kan uw verhuisexpert u helpen de import- en douaneregels van uw bestemming te begrijpen. Van paklijsten en boekingen van zendingen tot douane-inklaring en papierwerk, wij regelen absoluut alles, zodat u dat niet hoeft te doen.

Extra verhuisservices

  • HSBC Expat Bankrekening: Ontvang speciale voordelen, alleen voor Sanelo-klanten.
  • Gemeubileerde appartementen: Mocht uw huis nog niet klaar zijn, dan hebben wij zorgvuldig geselecteerde gemeubileerde appartementen beschikbaar.
  • Valutaoverdracht: Moet u uw lokale valuta verkrijgen?
  • Huisdierverhuizing: Uw harige familielid meenemen? Via onze partners voor huisdierverhuizing krijgt u alle informatie die u nodig heeft.
  • Aansluiting nutsvoorzieningen: Laat ons u in contact brengen met de beste nutsbedrijven in uw nieuwe omgeving.

Verzendingsbescherming is ontworpen om huishoudelijke goederen en persoonlijke bezittingen te beschermen tegen verlies en/of schade tijdens vervoer door de lucht, over de weg, over zee of bij opslag in eigen land of internationaal. We raden u ten zeerste aan een verzendbescherming af te sluiten om al uw persoonlijke bezittingen te dekken tijdens hun verhuisreis. U kunt er zeker van zijn dat wij alle zorg besteden aan het beschermen van uw goederen tegen de onzekerheid van verhuizen en/of opslag. Tijdens de eerste fasen van uw offerte nemen wij u gedetailleerd door onze zendingsbeschermingsplannen.

ESTIMATE ENQUIRY FORM

For what moves you