Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés könnyedén

Relokáció

Költöztető Cég

Egy nemzetközi költözés az élet egyik legstresszesebb élménye lehet. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdjük a folyamatot, egészen addig, amíg kiürítjük az utolsó dobozt, rengeteg döntést kell meghoznunk – a költségekről nem is beszélve. 

Tudjuk ezt, mert nemzetközi költöztető cégként mindennap költöztetünk embereket országok és kontinensek között. Több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezünk a költöztetés terén.

Évente több mint 35 000 nemzetközi ügyfelet szolgálunk ki. 38 országban működünk 69 irodán keresztül – jelen vagyunk a globális költöztetés porondján.

"Látjuk, hogy nagy lépéseket teszel"

Miért mi? A Sanelo könnyeddé teszi a költöztetést. Foglalja le a költözési időpontját 3 egyszerű lépésben.

01

Töltse ki egyszerű kérdőívünket

02

Vegyen részt egy virtuális felmérésben

03

Fogadja el árajánlatát, és a többit mi megoldjuk!​

Play Video

Kalifornie do Londýna

2020 | Martin Johnson

Další informace

Miért válassza a Sanelo-t?

Több mint 130 éves tapasztalatunk alapján nyugodtan ránk bízhatja költözését. Tisztában vagyunk a nemzetközi költöztetés logisztikájával és részleteivel, így ügyfeleink stresszmentes utazást élvezhetnek. Fedezze fel legjobb tippjeinket, valamint néhány további szolgáltatásunkat.

Nemzetközi költözés még soha nem volt ilyen könnyű és egyszerű

Nemzetközi Költöztetés

Büszkék vagyunk rá, hogy a Santa Fe Relocation család tagja lehetünk. Több mint 130 éves tapasztalattal ránk bízhatja költözésének minden részét. A Sanelo nemzetközi költöztető cég minden lépésnél megkönnyíti munkáját. A nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos további információkért hívjon minket és kérje ingyenes becslésünket még ma!

Háztól-házig nemzetközi költöztetési szolgáltatásokat kínálunk, amelyek magukban foglalják a be- és kicsomagolást, a személyes tárgyak biztonságos tárolását, a bútorokat és egyéb rendeltetési szolgáltatásokat – minden költöztetést!

100+
Díjazás 
35 000
Költözés évente

130+
Több mint 130 éves tapasztalat

38
Ország és 60 nyelv

Ügyfeleink véleménye

Sanelo -a megbízható választás!

Miért minket válasszon?

Költöztetési szakértőink figyelnek a részletekre is, zökkenőmentes és gondtalan költözést biztosítva.

Professzionalizmus: Magasan képzett csapatunk professzionális szolgáltatást biztosít az Ön költözésének minden szakaszában – kollégáink a világ 38 országában – több mint 1000 ember – több mint 60 nyelvet beszél.

Személyre szabott: Szolgáltatásainkat az Ön egyedi igényeire szabjuk, így biztosítva a személyre szabott költözési élményt. Évente több mint 35 000 helyi és nemzetközi költözést is sikeresen teljesítünk, a legmagasabb színvonalon.

Szállítmányvédelem. Biztonságos hajó- és légi szállítási lehetőségeket kínálunk szállítmányvédelemmel, személyre szabva az Ön igényeire.

Sanelo - az Ön költöztetési szakértője. Vegye fel velünk a kapcsolatot a problémamentes költözésért.

FAQs

Tudjon meg többet tervezett költözéséről

Mi az a Sanelo?

A Sanelo egy vezető nemzetközi költöztetési vállalat, amely specializálódott a világszerte történő költözések egyszerűsítésére és optimalizálására, hogy ügyfeleink számára stresszmentes élményt nyújtsunk. Széleskörű szolgáltatásaink magukban foglalják mindent a professzionális csomagolástól az hatékony kicsomagolásig és biztonságos tárolásig. Ezenkívül felbecsülhetetlen segítséget nyújtunk a vámvizsgálatokkal kapcsolatban és segítünk eligazodni az nemzetközi költözések bonyolultságaiban. Mint vezető költöztetési vállalat a helyi és nemzetközi költözések területén, elkötelezettek vagyunk a sima és megbízható költöztetés mellett, hogy az új otthonba való átmenet könnyű és gondtalan legyen.

Új otthonába költözése több, mint puszta költözés; ez egy sima átmenet, és izgalmas folyamat. Attól a pillanattól kezdve, hogy úgy dönt, hogy elköltözik, egészen addig a napig, amikor új otthonában megtelepszik, a kiválóság iránti elkötelezettségünk a legfontosabb. Stresszmentes utazást biztosítunk, saját költöztetési szakértővel, aki minden lépésben segít. Költöztetési szakértőink támogatják Önt az első lakásfelméréstől kezdve, egészen a kiszállításig és az új otthonában való berendezkedésig. Költözési koordinátoraink gondoskodnak arról, hogy minden költöztetési szolgáltatás megfeleljen az Ön igényeinek, és illeszkedjen az Ön időbeosztásához. Ez a költözés előtti felméréssel kezdődik, amely a becsomagoláson és az eltávolításon keresztül folytatódik, és folytatódik, miközben az áruk saját útjukon haladnak, amely nyomon követhető a partner technológiánk segítségével. Ha külföldre költözik, költöztetési szakértője segíthet Önnek megérteni úticélja import- és vámszabályait. A csomagolólistáktól és a szállítmányfoglalástól a vámkezelésig és a papírmunkáig abszolút mindent mi intézünk, így Önnek nem kell tennie.

További költöztetési szolgáltatások

HSBC Expat bankszámla – Csak a Sanelo ügyfelei kaphatnak különleges jutalmakat.

Kiszolgált apartmanok – Ha szállásra van szüksége, ha otthona nincs készen, gondosan ellenőrizzük.

Pénznem átutalás – helyi pénznemhez kell jutnia?

Kisállat költöztetés – hozza el szőrös családtagját? Szerezzen meg minden szükséges információt kisállat-költöztetési partnereinken keresztül.

Utility Connection – Engedje meg, hogy kapcsolatba léphessen Önnel az új terület legjobb közműszolgáltatóival.

A Szállítmányvédelem célja, hogy megvédje a háztartási cikkeket és a személyes tárgyakat az elvesztés és/vagy sérülés esetén légi, közúti, tengeri szállítás vagy belföldön történő tárolás során. vagy nemzetközileg. Valóban azt javasoljuk, hogy vegye ki a szállítmány védelmét, hogy minden személyes holmiját fedezze, amikor költözési útjukra indulnak. Biztos lehet benne, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megóvjuk áruit a költöztetés és/vagy tárolás bizonytalanságától. A becslés kezdeti szakaszában részletesen átvezetjük szállítmányvédelmi terveinket.

Bármi kérdés?

Költözésének minden lépésénél a Sanelo ott lesz, hogy ezt egyszerűvé, stresszmentessé és zökkenőmentessé tegye.

ESTIMATE ENQUIRY FORM

For what moves you