Te muți internațional din....?

Relocarea internațională realizată ușor

RELOCARE

Relocare internațională

O relocare internațională poate fi una dintre cele mai stresante experiențe din viață. Din momentul în care începem procesul și până în momentul în care golim ultima cutie, avem nenumărate decizii de luat – și nici măcar nu am mentionat costurile. 

Știm asta pentru că, în calitate de companie internațională de mutări, relocam oameni în fiecare zi în țări și continente. Avem peste 130 de ani de experiență în relocări.

Deservim peste 35.000 de clienți internaționali în fiecare an. Operăm în 38 de țări prin 69 de birouri. Excelem în relocarea globală.

"Te vedem făcând asta mișcări mari"

De ce? Sanelo face relocarea ușoară. Rezervă-ți mutarea în 3 pași simpli.

01

Completați formularul nostru simplu de întrebare

02

Completați estimarea virtuală de volum

03

Acceptați oferta dvs. și noi ne ocupăm de restul!​

Play Video

Kalifornia do Londynu

2020 | Martin Johnson

Ucz się więcej

De ce să alegi Sanelo?​

Cu peste 130 de ani de experiență, puteți avea încredere în noi pentru a ne ocupa de fiecare etapă a mutării dumneavoastră. Înțelegem logistica și detaliile din spatele unei mutări internaționale, astfel incat clienții noștri se pot bucura de intreg procesul fără stres. Descoperiți sfaturile noastre impreuna cu celelalte servicii de care beneficiezi cand când deveniți client Sanelo.

O relocare internațională nu a fost niciodată mai ușoară

Companie de Relocare

Sanelo, o companie internațională de mutări de locuințe, concepută pentru a vă ușura lucrurile la fiecare pas. Suntem mândri să facem parte din familia Santa Fe Relocation. Cu peste 130 de ani de experiență, puteți avea încredere în noi pentru a ne ocupa de fiecare parte a mutării dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre relocarea internațională, sunați-ne pentru a obține o estimare gratuită astăzi.

Oferim servicii de relocare internațională din ușă în ușă, care includ împachetare și despachetare specializate, opțiune pentru depozitarea în siguranță a bunurilor dvs. și alte servicii de destinație – toate nevoile dvs. de mutare sunt simplificate.

100+
de premii de mutări în fiecare an

35.000
de mutări în fiecare an

130+
ani de experiență               
38
de țări și 60 de limbi

Recenzii de la clienții noștri

Suntem aici să facem relocarea ușoară

Avantajele alegerii Sanelo ca și companie de mutari

Sanelo, alegerea ta de încredere în companiile de mutări internaționale.

De ce Sanelo?

Profesionalism: Echipa noastră înalt calificată asigură servicii profesionale în fiecare etapă a mutării dumneavoastră. Cu peste 1.000 de oameni care vorbesc peste 60 de limbi în 38 de țări din întreaga lume, echipa talentată a Sanelo garantează cel mai înalt nivel de profesionalism.

Personalizare: ne adaptăm serviciile la nevoile dumneavoastră specifice, asigurând o experiență de mutare personalizată. Și dacă luați în considerare capacitatea de a finaliza cu succes peste 35.000 de mutări locale, pe distanțe lungi și internaționale în fiecare an, primirea serviciilor de cea mai înaltă calitate este asigurată.

Protecție: Oferim opțiuni sigure de transport naval și aerian cu protecție pentru bunuri, care se potrivesc cu relocarea dumneavoastră. Obținem o relocare convenabilă și mai eficientă.

Sanelo, specialistul tău în relocare. Contactați-ne pentru o mutare fără bătăi de cap.

FAQs

Aflați mai multe despre mutarea planificată

Ce este Sanelo?

Sanelo este o companie internațională de top, specializată în simplificarea și raționalizarea mutărilor la nivel mondial pentru a oferi clienților noștri o experiență fără stres. Serviciile noastre cuprinzătoare includ totul, de la ambalare profesională la despachetare eficientă și depozitare în siguranță. În plus, oferim asistență neprețuită cu vămuirea și vă ajutăm să navigați în complexitatea pașilor internaționali. În calitate de companie lider în mutări locale și internaționale, ne angajăm să facem o mutare lină și fiabilă pentru a face tranziția către o casă nouă ușoară și fără griji.

Mutarea dvs. în noul cămin nu este doar o relocare; este o tranziție lină și un proces incitant. De la momentul în care decideți să vă mutați, până în ziua în care vă așezați în noul cămin, angajamentul nostru față de excelență este primordial. Asigurăm o călătorie fără stres, cu propriul dvs. expert în relocare, care vă ajută în fiecare pas al drumului. Experții noștri în relocare vă vor sprijini de la evaluarea inițială a căminului dvs., până la livrare și așezarea în noul dvs. cămin. Coordonatorii noștri de mutare se asigură că fiecare serviciu de mutare îndeplinește nevoile dvs. și se potrivește programului dvs. Aceasta începe cu sondajul pre-mutare, continuând cu ambalarea și transportul și continuă pe măsură ce obiectele dvs. își urmează propria călătorie, care poate fi urmărită prin tehnologia noastră parteneră. Dacă vă mutați internațional, expertul dvs. în relocare vă poate ajuta să înțelegeți regulile de import și vamale ale destinației dvs. De la liste de ambalare și rezervări de transport până la despăgubiri vamale și documente, gestionăm absolut totul, astfel încât să nu vă faceți griji.

Servicii suplimentare de mutare

Cont bancar HSBC Expat – Obțineți avantaje speciale doar pentru clienții Sanelo.

Apartamente servite – Dacă aveți nevoie de un loc de ședere în cazul în care căminul dvs. nu este gata, atent verificat de noi.

Transfer de valută – Aveți nevoie să obțineți moneda locală?

Relocare animale de companie – Vreți să aduceți cu dvs. membrul familiei blănos? Obțineți toate informațiile de care aveți nevoie prin partenerii noștri de relocare a animalelor de companie.

Conexiune utilități – Lăsați-ne să vă conectăm cu cei mai buni furnizori de utilități din noua dvs. zonă.

Protecția Expediției este concepută pentru a proteja bunurile de uz casnic și efectele personale împotriva pierderii și/sau avarierii în timpul transportului pe cale aeriană, rutieră, maritimă sau în timpul depozitării, atât în țară, cât și în străinătate. Recomandăm cu adevărat încheierea unei protecții a expedierii pentru a acoperi toate bunurile personale în timp ce își încep călătoria de relocare. Vă puteți asigura că ne preocupăm să protejăm bunurile dvs. de incertitudinea mutării și/sau depozitării.

În timpul etapelor inițiale ale estimării dvs., vă vom ghida prin detaliile planurilor noastre de protecție a expedierii.

Alte intrebari?

La fiecare pas al călătoriei dvs. de relocare, Sanelo este aici pentru a vă face mutarea internațională simplă, fără stres și o experiență fără probleme.

ESTIMATE ENQUIRY FORM

For what moves you